Waarom jouw machine door constructie beter werkt.

Ben je zzp´er of heb je een bedrijf met personeel? Ben je daarnaast actief in de techniek, infra of soortgelijke sectoren? Grote kans dat jouw machines efficiënter kunnen worden door constructie. Met behulp van constructie zorg je er namelijk voor dat je jouw product volledig naar wens laat aanpassen. Waarom constructie ook voor jou geschikt is? Dat lees je hier!

Constructie bij G. van Donselaar: aanpassen van machines.

Een aanvraag wat veel langskomt bij G. van Donselaar: het aanpassen machines. Dit wordt gedaan zodat de machine of het product beter functioneert bij het uitvoeren van werk. Bij het aanpassen van machines is veel mogelijk: denk aan het inbouwen van een hydrauliektank of -pomp, montage van verschillende extra onderdelen zoals een bak of kraan, of het aanpassen van een veegwagen zodat deze nóg efficiënter werkt. Je kunt het zo gek niet bedenken, of de machine kan aangepast worden!

Regelgeving en CE-markering, hoe zit dat?

Het aanpassen van een machine betekent in veel gevallen dat er nieuwe certificaten nodig zijn, zoals bijvoorbeeld een CE-markering. Door de aanpassingen kan het namelijk zijn dat er rekening gehouden moet worden met andere veiligheidseisen, nieuwe risico’s of extra kennis om goed met de machine te werken. Deze aanpassingen moeten uitgebreid beschreven worden in een handboek.

Hoe je dat regelt? Dat hoef jij gelukkig niet te doen. Wij pakken deze bijkomende werkzaamheden graag voor je op! Wij zorgen ervoor dat nieuwe of extra certificaten goed geregeld zijn, zodat jij geen risico’s loopt met jouw aangepaste machine.

Heb je een bijzondere aanvraag voor constructie?

Met aanvragen vanuit de maakindustrie tot aan de evenementenindustrie, kan je ons specialist op het gebied van bijzondere aanvragen noemen. Werkplaats chef Gerard staat klaar om het probleem van jouw machine te bespreken en daar een passende en efficiënte oplossing voor te vinden. Maar dan ook écht: we stoppen niet voordat we een goede constructie voor jou bedacht hebben!

Heb je een vraag of wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel Gerard via 06-53471448 of mail naar info@gvandonselaar.nl.

Copyright © 2015 G. van Donselaar | Privacybeleid | Cookiebeleid
Realisatie door Zeker Zichtbaar
Menu
G. van Donselaar