Elektrificatie van (graaf)machines

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. Vanaf deze maand moeten ondernemers bijvoorbeeld meer maatregelen gaan nemen om energie te besparen. Je kunt er dan natuurlijk voor kiezen om nieuwe, zuinigere machines te kopen, maar wist je dat jouw oude machines ook in de duurzame toekomst nog een ronde mee kunnen? Namelijk door de elektrificatie van jouw (graaf)machine!

Elektrificatie van graafmachines: wat is dat?

Het elektrificeren van graafmachines is in de basis eigenlijk precies zoals het klinkt: de dieselmotor wordt uit de machine gehaald en vervangen met een elektromotor. Deze elektromotor heeft een batterij die telkens opnieuw op te laden is. Dat werkt dus net zoals bij een elektrische auto: batterij leeg? Stekker eraan, opladen en weer klaar om te gaan!

Hier moet je op letten bij elektrificatie!

Dus, door de elektrificatie van de machine heb jij straks een duurzame machine waarmee je én nog heel wat jaren aan het werk kan gaan én voldoet aan de steeds strengere eisen die voor ondernemers gelden. Toch is het wel goed om met een aantal dingen rekening te houden. Heb jij bijvoorbeeld nog garantie op de machine? Deze komt na het vervangen van de motor te vervallen. Daarnaast is het elektrificeren van een machine een grote klus: we gaan namelijk niet alleen aan de slag met de motor, maar moeten ook kijken naar andere zaken. Denk aan besturing, beveiliging en stabiliteit van het werktuig. Elektrificatie van machines is een investering, maar wel eentje die het dubbel en dwars waard is!

Wil jij aan het werk met een duurzame machine? Wij regelen het!

Laat de elektrificatie van jouw machine maar aan ons over! Onze monteurs hebben alle kennis in huis om de dieselmachine te transformeren naar een machine met duurzame elektromotor. Daarnaast nemen we ook direct alle bijzaken uit handen. Daardoor heb jij geen zorgen over veiligheid, garanties en benodigde documenten.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op! We zijn te bereiken op 033-2774111. Mailen mag ook: info@gvandonselaar.nl. Ontvang vrijblijvend informatie!

Copyright © 2015 G. van Donselaar | Privacybeleid | Cookiebeleid
Realisatie door Zeker Zichtbaar
Menu
G. van Donselaar