Aan de slag als monteur mechanisatie? Dit ga je doen.

Werken in de mechanisatie is leuk en afwisselend! Er zijn veel ontwikkelingen in deze sector, waardoor je tijdens je carrière veel bij blijft leren. Machines zijn geavanceerd, hebben de nieuwste software of moeten juist gereviseerd worden, zodat ze aan de milieunormen voldoen. Deze ontwikkelingen zorgen voor een afwisselende baan waar elke dag wat nieuws te beleven valt! Wat jij gaat doen op een dag als mechanisatie monteur? We vertellen je graag meer!

Jouw werkdag als mechanisatie monteur: keuren en aanpassen

Als monteur mechanisatie ben je het grootste gedeelte van jouw werkdag bezig met het onderhoud en keuren van machines. Jij bepaalt of de machines die worden binnengebracht, (nog) aan de normen voldoen. Bij nieuwe machines ga je dus na of alle onderdelen goed bevestigd en veilig te gebruiken zijn, terwijl je bij bestaande machines vooral focus hebt op slijtage en het eventueel vervangen van onderdelen.

Een mooie verdeling van de werkplaats en keuren op locatie!

Hoewel veel machines gewoon naar onze werkplaats gebracht kunnen worden, komt het ook regelmatig voor dat je zelf op pad moet gaan. Denk aan een keuring van een machine die niet makkelijk verplaatst kan worden of een storing waar jouw hulp bij nodig is. De combinatie van het werken in de werkplaats en het werken op locatie zorgt ervoor dat je een mooie afwisseling hebt, maar niet alleen maar onderweg bent.

Combinatie van mechanisatie en constructie

Wat ideaal is aan het werken bij een mechanisatie- én constructiebedrijf? Dat er ook regelmatig aanvragen komen die om een combinatie van beide partijen vragen. Dat maakt jouw takenpakket alleen maar meer afwisselend! Zo werk je – wanneer jij dat wilt- ook regelmatig aan projecten die vragen om grotere aanpassingen of zelfs vernieuwde concepten. Dat vraagt meer creativiteit, maar zorgt wel voor een mooie toegevoegde waarde voor jouw werkdag!

Ben jij benieuwd hoe een hele dag in het leven van een mechanisatie monteur eruitziet? In onze vacature vind je een duidelijke dagplanning van één van onze monteurs. Check ‘m hier!

Copyright © 2015 G. van Donselaar | Privacybeleid | Cookiebeleid
Realisatie door Zeker Zichtbaar
Menu
G. van Donselaar