Waarom een carrière in de mechanisatie óók iets voor jou is

Werken binnen de mechanisatiesector, heb jij dat weleens overwogen? Als het antwoord ‘nee’ is, dan nodigen we je uit om dit zeker te gaan doen! Het werk in de mechanisatie is namelijk een interessante optie: voor jonge mensen die aan het begin van een carrière staan, maar ook wanneer je op latere leeftijd een switch wilt maken is mechanisatie een goede keuze. Waarom? Dat lees je hier!

Een carrière in de mechanisatie: zekerheid over je baan

Aan technische mensen is al tijden een tekort. Voor de mechanisatie is dat niet anders! De verwachting is dat dit tekort in de komende jaren blijft aanhouden. Ben jij van plan om in de mechanisatiesector aan de slag te gaan? Dan weet jij zeker dat je voorlopig genoeg werk te doen hebt. Werken in de mechanisatie biedt je veel zekerheid. Dat is fijn in tijden waar inflatie en onzekerheid een grote rol spelen!

De mechanisatie is volop in ontwikkeling!

Er zijn veel ontwikkelingen gaande in de techniek- en mechanisatiesector! Nieuwe machines worden steeds geavanceerder. Onderhoud en reparatie van deze machines vraagt dus om steeds meer kennis van data en software. Daardoor blijf je tijdens jouw werk actief bezig met de laatste ontwikkelingen. Ga je bij ons aan het werk? Dan zorgen we ervoor dat je doormiddel van cursussen of opleidingen op de hoogte blijft. Je raakt nooit uitgeleerd!

Veel vrijheid voor eigen inbreng

Natuurlijk, soms moet je werkzaamheden uitvoeren die precies op een bepaalde manier uitgevoerd moeten worden. Maar: bij ons krijg je ook veel vrijheid voor eigen ideeën. Dat komt omdat we ook veel opdrachten uitvoeren op het gebied van restauratie en elektrificatie. Leuk werk, waarbij de klant je veel vrijheid geeft tijdens het uitvoeren van de opdracht. Samen met onze collega’s zorg je ervoor dat het gewenste resultaat bereikt wordt!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een carrière in de mechanisatie?

Kijk eens bij onze vacatures! Veel of weinig ervaring in de mechanisatie: in beide gevallen ben je bij ons van harte welkom. We zorgen er hoe dan ook voor dat je de juiste begeleiding krijgt en je draai vindt binnen het team. Kom eens vrijblijvend binnenlopen! Dan leiden we je rond in de werkplaats, of we beantwoorden al je vragen onder het genot van een bak koffie. Wie weet tot snel!

Copyright © 2015 G. van Donselaar | Privacybeleid | Cookiebeleid
Realisatie door Zeker Zichtbaar
Menu
G. van Donselaar