Constructies van staal, aluminium en RVS

Voor als het gewoon goed moet zijn

Sommige dingen zijn alleen goed wanneer ze precies op maat gemaakt worden. Misschien zit er een bijzondere hoek in dat stuk waar je eigenlijk een lekbak wilt plaatsen of wil je een aanpassing doen aan je gereedschap, zodat jij er fijner mee kan werken. Wat jouw vraagstuk ook is, we denken met je mee, werken een oplossing uit én gaan voor je aan de slag. Daarvoor werken we met staal, aluminium en RVS, eventueel in combinatie met hydraulische installaties.

Zo gaan we te werk!

Zodra jij contact met ons opneemt, beginnen we met het uitdenken van een geschikt product voor jouw situatie. Wat heb je nodig? Met welk materiaal kunnen we gaan werken en wanneer moet dit geleverd worden? Zodra we alles duidelijk hebben, kunnen we starten met de tekening. Deze wordt overigens door vaste partners gemaakt. Daardoor weten we zeker dat het goed zit!

Constructie laten maken: alles in eigen beheer

Zodra de tekening klaar is, komt het werk bij onze collega’s terecht. Vanaf hier houden we het meeste in eigen beheer. Onze medewerkers beschikken over brede kennis die zij regelmatig bijschaven aan de hand van scholing. Hierdoor kunnen zij het laswerk en de bewerkingstechnieken zelf uitvoeren in onze werkplaats in Scherpenzeel. Dat scheelt tijd en zorgt ervoor dat wij de kwaliteit scherp in de gaten kunnen houden.

Constructie met CE-verklaring nodig?

De afgeleverde constructie moet gewoon goed zijn en aan de benodigde eisen voldoen. Daar kunnen én willen we niet omheen. Daarom zijn we bevoegd om een CE-verklaring af te geven voor de materialen en het laswerk en kunnen we staalconstructies produceren die voldoen aan de NEN-EN-1090 eisen. We zijn aangesloten bij de Metaalunie en blijven op de hoogte van de laatste regelgeving.

Copyright © 2015 G. van Donselaar | Privacybeleid | Cookiebeleid
Realisatie door Zeker Zichtbaar
Menu
G. van Donselaar