Solide constructies van staal, aluminium en RVS

Sneller, efficiënter of veiliger werken? Of gewoon op zoek naar een solide product? G. van Donselaar is gespecialiseerd in de realisatie van nieuwe constructies en het aanpassen van bestaande staalconstructies en machines. Wij werken met staal, aluminium en RVS, indien gewenst in combinatie met hydraulische installaties.

Ons klantenbestand is erg divers en varieert van ondernemers in de agrarische sector en industrie tot organisatoren van grote muziekfestivals.

Alles in eigen beheer

Bij G. van Donselaar laten we niets aan het toeval over. Onze vakmensen werken met moderne machines en blijven door bijscholing voortdurend op de hoogte van nieuwe technieken. Nog een garantie voor een optimaal resultaat: wij voeren het laswerk en vrijwel alle bewerkingstechnieken zelf uit in onze werkplaats in Scherpenzeel.

Van ontwerp tot uitvoering

Heeft u een probleem op constructiegebied? Wij denken graag met u mee. Indien gewenst verzorgen wij voor u het gehele traject: van ontwerp tot uitvoering.

VCA-gecertificeerd

van Donselaar is lid van de Metaalunie en VCA-gecertificeerd. Wij zijn bevoegd om een CE-verklaring af te geven voor zowel materialen als laswerk. Ook zijn we in staat om staalconstructies te produceren die voldoen aan alle eisen van NEN-EN-1090.

Copyright © 2015 G. van Donselaar | Privacybeleid | Cookiebeleid
Realisatie door Zeker Zichtbaar
Menu
G. van Donselaar