AutoCrew G. van Donselaar

Onderhoud, reparatie en APK-keuring van uw personenauto of lichte bedrijfswagen.

Meer informatie
Constructie

Wij leveren de constructie die u wilt (staal, aluminium of rvs).

Meer informatie
Mechanisatie

Reparatie, onderhoud en VA-keuring van Mechanisatie.

Meer informatie

Mechanisatie Scherpenzeel en omstreken

G. van Donselaar is al jarenlang een vertrouwd adres voor mechanisatie. U kunt bij ons terecht voor:

  • reparatie en onderhoud
  • aanpassing van machines
  • VA-keur
  • Hydrauliek service

Reparatie en onderhoud mechanisatie

Wij zorgen ervoor dat uw machines werken zoals ze moeten werken. In onze werkplaats repareren en onderhouden we bijvoorbeeld shovels, mobiele kranen, aanhangers, minigravers en getrokken/gekoppelde machines.

Aanpassing van bestaande machines

Sneller of makkelijker werken? Laat uw machine aanpassen voor een hogere capaciteit. Geef uw wensen door en wij gaan snel aan de slag.

VA-keur: wij keuren uw machine

Veilige machines voor uzelf én uw personeel. Dat is het doel van VA-keur: een wettelijk verplichte periodieke controle voor machines, elektrisch gereedschap en apparaten die door slijtage minder veilig worden. Als VCA-gecertificeerd bedrijf (aangesloten bij branche-organisatie Fedecom) zijn wij bevoegd om deze onafhankelijke keuring uit te voeren. Kleine reparaties, zoals het vervangen van een stekker, combineren wij met de keuring.

Hydrauliek service

G. van Donselaar beschikt over veel kennis van hydrauliek slangen persen en hydraulische koppelingen. Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in:

  • de revisie van cilinders
  • reparaties van hydraulische slangen en componenten
  • het persen van slangen op locatie

Daarnaast leveren wij hydropompen en -motoren, koppelingen, cilinders, aanlasogen, ventielen, kleppen, filters en tandwielkasten.

Meer informatie

Het laatste nieuws

G. van Donselaar

Onderhoud, APK en reparatie personenauto's en lichte bedrijfswagens (busjes) en aanhangers. We werken met staal, aluminium en rvs. NEN-EN-1090 We mogen CE-verklaring afgeven voor hele constructie (laswerk + materialen) FEDEKOM / COM KEUR
G. van Donselaar
G. van Donselaar

Gefeliciteerd Aniek met het Bosch-prijzenpakket!
Wil je net als de klant van AutoCrew G. Van Donselaar ook kans maken op een fantastisch Bosch-prijzenpakket? Maak dan nu snel online een afspraak bij AutoCrew voor onderhoud of APK! > www.autocrew.nl

G. van Donselaar
G. van Donselaar

Er is deze week hard gewerkt om onze parkeetplaats te bestraten. Bij droogte geen stofwolken meer en bij stortbuien geen natte voeten. AutoCrew Garage G. van Donselaar #bestraten #stofwolken #nattevoeten #respectvoordestratenmaker

G. van Donselaar
G. van Donselaar

Weer een project klaar. Kees heeft zich helemaal uit kunnen leven. Deze klem voor R.G. Prinsen BV uit Driebergen is van een voorbeeld nagebouwd. Nog even het hydraulisch drukken afstellen en dan kan hij ingezet worden.

Copyright © 2015 G. van Donselaar | Privacybeleid | Cookiebeleid
Realisatie door Zeker Zichtbaar
Menu
G. van Donselaar