AutoCrew G. van Donselaar

Onderhoud, reparatie en APK-keuring van uw personenauto of lichte bedrijfswagen.

Meer informatie
Constructie

Wij leveren de constructie die u wilt (staal, aluminium of rvs).

Meer informatie
Mechanisatie

Reparatie, onderhoud en VA-keuring van Mechanisatie.

Meer informatie

Mechanisatie Scherpenzeel en omstreken

G. van Donselaar is al jarenlang een vertrouwd adres voor mechanisatie. U kunt bij ons terecht voor:

  • reparatie en onderhoud
  • aanpassing van machines
  • VA-keur
  • Hydrauliek service

Reparatie en onderhoud mechanisatie

Wij zorgen ervoor dat uw machines werken zoals ze moeten werken. In onze werkplaats repareren en onderhouden we bijvoorbeeld shovels, mobiele kranen, aanhangers, minigravers en getrokken/gekoppelde machines.

Aanpassing van bestaande machines

Sneller of makkelijker werken? Laat uw machine aanpassen voor een hogere capaciteit. Geef uw wensen door en wij gaan snel aan de slag.

VA-keur: wij keuren uw machine

Veilige machines voor uzelf รฉn uw personeel. Dat is het doel van VA-keur: een wettelijk verplichte periodieke controle voor machines, elektrisch gereedschap en apparaten die door slijtage minder veilig worden. Als VCA-gecertificeerd bedrijf (aangesloten bij branche-organisatie Fedecom) zijn wij bevoegd om deze onafhankelijke keuring uit te voeren. Kleine reparaties, zoals het vervangen van een stekker, combineren wij met de keuring.

Hydrauliek service

G. van Donselaar beschikt over veel kennis van hydrauliek slangen persen en hydraulische koppelingen. Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in:

  • de revisie van cilinders
  • reparaties van hydraulische slangen en componenten
  • het persen van slangen op locatie

Daarnaast leveren wij hydropompen en -motoren, koppelingen, cilinders, aanlasogen, ventielen, kleppen, filters en tandwielkasten.

Meer informatie

Het laatste nieuws

G. van Donselaar

Onderhoud, APK en reparatie personenauto's en bedrijfswagens (busjes) en aanhangers.Werken met staal, aluminium en rvs. NEN-EN-1090 Mogen CE-verklaring afgeven voor hele constructie (laswerk + materialen) FEDEKOM / COM KEUR Officieel EMPAS-dealer voor wijde regio Verkoop volledig assortiment, service en onderhoud. Verhuur Kokend water over planten sproeien, breekt cellen in de plant. Put plant uit. Effectieve duurzame methode. Op hele oppervlakte, al het groen. Ook de kleinste plantjes verdwijnen.
G. van Donselaar
G. van Donselaar

Omdat het in het leven gaat om keuzes maken. Naast de koektrommel ๐Ÿชstaat er in de kantine nu ook een kistje fruit ๐Ÿ. Elke week vers bezorgd door Fruitophetwerk. TM Techniek BV bedankt voor de tip!

G. van Donselaar
G. van Donselaar

๐—š๐—ฎ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ด ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—บ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ฟ! ๐Ÿ› 
Wil jij werken bij een regionaal en gezellig bedrijf waar jij als expert in metaalbewerking de mooiste producten kunt maken? Voor opdrachtgever G. van Donselaar zijn wij op zoek naar een leergierige en gemotiveerde machinebouwer/constructiemedewerker. Iets voor...

G. van Donselaar
G. van Donselaar

Het voordeel van veel ruimte is dat je, ook in deze coronatijd, nog steeds leuke dingen kan doen. Zoals broodjes hamburger bakken voor de lunch ๐Ÿ”.

Copyright ยฉ 2015 G. van Donselaar | Privacybeleid | Cookiebeleid
Realisatie door Zeker Zichtbaar
Menu
G. van Donselaar