Hoog serviceniveau, kennis van nieuwste producten

Een no nonsense-mentaliteit, een hoog serviceniveau en een grote belangstelling voor nieuwe ontwikkelingen zijn al meer dan 25 jaar belangrijke pijlers voor G. van Donselaar.

Het begin

Gerard van Donselaar stond in 1990 aan de wieg van het bedrijf. In een schuur aan de Nieuwstraat in zijn woonplaats Scherpenzeel ging hij aan de slag met auto’s, lichte bedrijfswagens, landbouwvoertuigen en machines. Altijd met het uitgangspunt om de mobiliteit voor de klant zo efficiënt mogelijk te maken.

Vaste klantenkring

Tevreden klanten zorgden voor mond-tot-mondreclame en al snel vormde zich een vaste klantenkring. De groei zette door. In de loop van de jaren negentig nam Gerard zijn eerste medewerkers in dienst.

Bedrijventerrein

De verhuizing naar bedrijventerrein ‘Het Zwarte Land’ was in 2006 een nieuwe mijlpaal voor het bedrijf. Doordat alle activiteiten in dezelfde hal plaatsvinden is er volop ruimte voor ‘kruisbestuiving’. Kennis, gereedschap en apparatuur worden dagelijks gedeeld.

Nieuwe ontwikkelingen

Dankzij voortdurende bijscholing blijven wij op de hoogte van de nieuwste producten en ontwikkelingen. Hierdoor kunnen we u ook in de toekomst optimaal van dienst zijn.

Copyright © 2015 G. van Donselaar | Privacybeleid | Cookiebeleid
Realisatie door Zeker Zichtbaar
Menu
G. van Donselaar