Expert in mechanisatie én constructie

Hallo daar! Wij zijn mechanisatie- en constructiebedrijf G. van Donselaar. Vanaf de opstart van het bedrijf zijn we al te vinden in Scherpenzeel: de woonplaats van eigenaar Gerard van Donselaar en voor veel van onze collega’s een werkplek die dicht bij huis is. Voor jou, als klant betekent dat: een werkplaats met een dorps karakter waar je altijd terecht kan met vragen over werktuigen of constructies. Daar zijn we best een beetje trots op!

G. van Donselaar: sinds 1989

Ruim dertig jaar geleden – in 1989 – begon Gerard van Donselaar met zijn bedrijf. Vanuit zijn schuur aan de Nieuwstraat in Scherpenzeel begon hij met het aanpassen en repareren van verschillende machines en werktuigen, zoals auto’s, lichte bedrijfswagens, landbouwvoertuigen en overige machines.

Goed werk zorgde voor tevreden klanten en goede mond-tot-mond reclame. Er kwamen al snel nieuwe klanten bij, waardoor er een vaste klantenkring werd gevormd. Deze groei bleef doorzetten, waardoor Gerard het werk niet meer alleen aankon. Hierdoor werd het na een aantal jaar tijd om het team te versterken.

Verhuizing naar bedrijventerrein ’t Zwarte land in Scherpenzeel

In 2007 maakten we een nieuwe stap. Het werd tijd om te verhuizen naar een nieuw bedrijfspand met meer ruimte voor alle werkzaamheden. Door de groei van de voorgaande jaren kwam er steeds meer vraag voor verschillende werkzaamheden: aan de ene kant was er een vaste klantenkring voor de autogarage en mechanisatie, terwijl G. van Donselaar ook steeds meer aanvragen voor constructie kreeg. In het nieuwe pand was genoeg ruimte om elk onderdeel verder te laten groeien, terwijl alle medewerkers wel verbonden bleven met elkaar!

Vandaag de dag zijn we nog steeds in hetzelfde bedrijfspand gevestigd, met een mechanisatie– en constructie gedeelte en een AutoCrew garage. Elk team heeft zijn eigen taken, maar maakt ook optimaal gebruik van de beschikbare kennis die we in huis hebben!

 

Copyright © 2015 G. van Donselaar | Privacybeleid | Cookiebeleid
Realisatie door Zeker Zichtbaar
Menu
G. van Donselaar