Constructie en mechanisatie: hoe wij opdrachten op maat uitvoeren

Producten of machines naar wens aanpassen of een heel nieuw product samenstellen: wij doen het allemaal. Maar hoe gaat zoiets nu eigenlijk? Hoe kom je tot de juiste machine? In dit blog leggen we je precies uit hoe dat allemaal gaat.

Van aanvraag tot product

Veel klanten weten ons te vinden voor onze creatieve oplossingen en op maat gemaakte machines. Wil jij graag een machine laten aanpassen? Neem dan eerst contact met ons op en bespreek je vragen of de problemen die je nu ervaart met je standaard machine. Je mag natuurlijk ook gewoon direct langskomen!

Aan de slag met de tekening!

Nadat we alle wensen en eisen met je hebben besproken, gaan we aan de slag met het maken van de tekening. Die tekeningen worden meestal gemaakt door werkplaats chef Gerard van Egdom of eigenaar Gerard van Donselaar. Na een aantal dingen uitgeprobeerd te hebben, is de tekening klaar. Dit wordt met jou besproken en zodra we jouw akkoord hebben kunnen we aan de slag met het échte werk!

De werkplaats in: het échte werk!

Nadat jullie het eens zijn geworden over de tekeningen, is het tijd om aan de slag te gaan met hetgeen waar het allemaal om draait: jouw machine. Samen met een aantal collega’s gaan we aan de slag om alle aanpassingen aan jouw machine te verrichten. Daar komt waarschijnlijk wel wat las- en montagewerk bij kijken. Hoe lang we hier precies mee bezig zijn, is afhankelijk van de opdracht zelf.

Aanpassen van de CE verklaring

Het is niet bij elk product nodig, maar het kan zijn dat het product dat je wilde aanpassen een CE-verklaring heeft. Bij het aanpassen van het product is deze verklaring niet meer geldig. De CE-verklaring moet dus aangepast of opnieuw geschreven worden. Geen zorgen: dit regelen wij allemaal voor je!

Klaar voor oplevering!

Zodra we klaar zijn, kan jij langskomen om jouw machine weer op te halen. We bespreken nog even wat er allemaal is gebeurd en waar jij eventueel rekening mee moet houden en daarna kan jij je machine meenemen. Beter en veiliger werken!

Copyright © 2015 G. van Donselaar | Privacybeleid | Cookiebeleid
Realisatie door Zeker Zichtbaar
Menu
G. van Donselaar