MCE – HANDUNIT

De MCE is eenvoudig te transporteren door zijn minimale omvang. Hierdoor is de unit zeer geschikt voor hoveniers en particulieren.

MCB – HANDUNIT

De MCB is de compacte heetwaterunit. Deze autonome machine kan naar keuze worden opgebouwd op een pick-up of aanhanger of worden uitgevoerd met een draagframe op wielen. Hiermee verplaatst u de MCB eenvoudig naar iedere gewenste locatie.

MCB E – HANDUNIT

De E-uitvoering maakt gebruik van het 72V tractiepakket van het betreffende elektrovoertuig. Het onderhoud van de machines is zeer eenvoudig. Dankzij de ruime afdekkap zijn alle vitale onderdelen goed toegankelijk.

MCP – OPBOUWUNIT

Empas levert de MCP als opbouwunit voor verschillende werktuigdragers. Dankzij de brede werkbak heeft de MCP een hogere capaciteit dan de MCB. De MCP wordt bijv. ingezet door overheden en waterschappen voor beheer van openbare ruimte.

MCP T – OPBOUWUNIT

De MCP-T, speciaal voor de tractor, is ontwikkeld om uw voertuig het jaar rond te bezetten. De PTO van de tractor drijft de hydromotor van de unit aan. De MCP-T heeft een eigen spanning en hydrovoorziening aan boord en is multifunctioneel inzetbaar.

MC – MULTICLEANER

Naast het positieve milieueffect door toepassing van water, is bij de MC op alle fronten ingezet op terugwinnen van restwarmte en beperken van de uitstoot. Zo is er een roetfilter (Euronorm4) geplaatst en wordt de warmte van uitlaat, branderketel-uitstoot en hydrauliek-systeem benut voor de opwarming van het water.

Copyright © 2015 G. van Donselaar | Privacybeleid | Cookiebeleid
Realisatie door Zeker Zichtbaar
Menu
G. van Donselaar