Empas onkruidbestrijding: duurzaam en effectief

Duurzaam onkruid bestrijden? Met de Empas-heetwatermachines boekt u verbluffende resultaten. Zonder dat daar chemische stoffen aan te pas komen. De Empas-machines zijn ideaal voor duurzaam onkruidbeheer in bijvoorbeeld woonkernen, waterschappen, bedrijventerreinen, grote speelplaatsen, begraafplaatsen en langs sloten.

Empas-dealer-logo

 

Empas-dealer Scherpenzeel, Barneveld, Leusden en omstreken

G. van Donselaar is officieel Empas-dealer voor Scherpenzeel, Barneveld, Ede, Veenendaal Leusden en de Utrechtse Heuvelrug. Wij verkopen het volledige assortiment. Ook verzorgen wij het onderhoud van de heetwatermachines.

Milieuvriendelijk onkruid beheer

De machines van Empas maken het gebruik van chemische stoffen volledig overbodig. Water met een temperatuur van 102 graden celsius verhit de celstructuur van de plant. Cellen barsten kapot, waardoor het onkruid uiteindelijk uitgeput wordt en vervolgens doodgaat. Effectief en milieuvriendelijk! Gemiddeld geven 5 behandelingen per jaar het beoogde resultaat.

Preventief onkruidbeheer

De heetwatermachines van Empas behandelen het volledige oppervlak. Dus ook plaatsen waar nog geen onkruid zichtbaar is, maar wel algen, mossen of kiemend onkruidzaad aanwezig is. Met een ‘wave’ aan heet water voorkomt u dat onkruid gaat groeien.

Belastingvoordeel

Het milieuvriendelijke aspect van de Empas-machines is erkend door de overheid. Daardoor hebben ze een plaats gekregen op de Milieulijst. Uw investering komt voor 75% in aanmerking voor de Vamil-regeling en levert 27% Milieu investeringsaftrek op. (A-7176)

Copyright © 2015 G. van Donselaar | Privacybeleid | Cookiebeleid
Realisatie door Zeker Zichtbaar
Menu
G. van Donselaar